Samen ondernemen

DAK biedt advieskantoren professionele ondersteuning en toegang tot vrijwel de volledige financiële markt voor hypotheken, verzekeringen én kredieten. Daarnaast helpen wij u graag met diverse online tools die, zeker in deze tijd, misschien voor u ook een oplossing bieden.

  • Toegang tot het grootste aanbod verzekeringen, hypotheken en kredieten.
  • Digitale oplossingen met online tools zoals Mijn Hypotheekdossier en MyOffice
  • Gemak van online vergelijken, kiezen en afsluiten
  • Persoonlijke contact met 100 professionals voor schade, hypotheken, kredieten en verzekeringen.
  • Gebundelde administratie via één rekening courant
  • Uw coöperatie, dus u beslist mee!

Samen staan we sterker, borgen we onze onafhankelijkheid en bouwen we aan de toekomst.

Mijn Hypotheekdossier

De wereld om ons heen verandert snel. Klanten doen steeds meer online en verwachten ook voor het regelen van een hypotheek steeds meer zelf te kunnen doen. Tegelijkertijd groeit de behoefte naar persoonlijk contact en onafhankelijk advies. Net als u zijn wij er van overtuigd dat juist u daar het verschil voor uw klanten maakt!

Meer informatie

MyOffice

Waar administreert u uw polissen? DAK biedt u graag een alternatief, want met ons administratiepakket MyOffice heeft u al uw volmacht polissen, provinciale polissen en uw eigen agentschappen in één pakket samengebracht.

Meer informatie

Webcam advies

Samen met Future of Finance helpen wij u om uw werkwijze aan te passen aan de nieuwe marktomstandigheden. Via de applicatie voor webcamadvies kunt u op een zeer efficiënte en persoonlijke manier uw klanten adviseren. Denk bijvoorbeeld aan beheer gesprekken voor schadeverzekeringen of het op afstand faciliteren van een hypotheekadvies.

Meer informatie

 

Lid worden bij DAK?

Samen met 1500 andere advieskantoren staat u sterk. Als lid van de coöperatie DAK bieden wij u professionele ondersteuning en profiteert u van vele voordelen. Nu en in de toekomst!

Aanmeldprocedure

Heeft u vragen over onze diensten, producten of uw lidmaatschap? Neem contact op met uw DAK accountmanager.

Contact

Kennismaken met DAK?

Neem deel aan één van onze bijeenkomsten!

Agenda