Mogelijkheden

Kredieten worden vaak consumptief krediet genoemd. Dit is een verzamelnaam voor allerlei soorten kredieten die voor persoonlijk gebruik afgesloten kunnen worden. Met uw adviseur kunt u kijken welke vorm van krediet het beste aansluit bij uw situatie, of dit nu zakelijk, consumptief of private lease betreft. Hieronder staan de belangrijkste kredietvormen:

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet is er geen einddatum vastgesteld. Hierdoor kunt u de lening continue aflossen en betaald u rente. De afgeloste bedragen zijn vervolgens ook weer op te nemen. De rente van een doorlopend krediet zijn variabel, waardoor uw maandlasten lager of hoger kunnen worden gedurende de looptijd.

Persoonlijk lening

Bij een persoonlijke lening is er een vaste rente en looptijd. Vooraf is dus precies bekend wat de maandlasten zijn en wanneer de lening afgelost is.

Financial Lease

De laatste tijd is het privé leasen van een auto mogelijk. In plaats van kopen, betaalt u een leasemaatschappij maandelijks een bedrag om de auto te rijden. De auto blijft juridisch van de leasemaatschappij.

Zakelijk

DAK biedt geen zakelijke kredieten aan.

Vind een adviseur

Vul uw postcode of plaats in en vind een adviseur bij u in de buurt! Ook voor vragen over uw lopende polis neemt u contact op met een adviseur.

Zoeken