Mogelijkheden

U heeft een nieuwe woning op het oog en bent op zoek naar een flexibele geldverstrekker met een aantrekkelijke rente? Misschien dat u geïnteresseerd bent in het oversluiten van uw huidige hypotheek of wellicht dat u uw huidige woning wilt verbouwen?

Voor elke situatie is er een passend hypotheek advies. Voor zowel starters, doorstromers als ondernemers. Of u nu 1 jaar, 3 jaar of langer zelfstandig bent. Voor flexwerkers met of zonder intentieverklaring, perspectiefverklaring of als u een uitkering heeft!

Uw adviseur heeft via DAK Intermediairscollectief keuze uit ruim 30 geldverstrekkers. Zo bent u verzekerd van écht onafhankelijk advies en is er altijd een passende oplossing voor uw persoonlijke situatie. 

Wat mag u verwachten van uw adviseur?
  • Ruime keuze in het assortiment van de geldverstrekkers  
  • Altijd een aangesloten adviseur bij u in de buurt
  • Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
  • Tijdens een gesprek met een van onze adviseurs worden uw financiële mogelijkheden nauwkeurig in beeld gebracht
  • Binnen 1 werkdag een renteaanbod
  • Hypotheek kan geregeld zijn in 3 werkdagen. 
Hoe gaat het in zijn werk?

Uw adviseur vraagt bij de geldverstrekker een rentevoorstel aan. In dit voorstel ziet u in een oogopslag de gevraagde hypotheek, de verdeling van de leningsdelen en welke rentetarieven daarbij horen.

Ook ontvangt u een lijst met benodigde documenten die bijvoorbeeld uw inkomen en het onderpand vast stellen. Deze documenten, samen met het getekende rentevoorstel, worden door de hypotheekverstrekker gecontroleerd. Indien alles akkoord is ontvangt u een bindende hypotheekofferte en worden de stukken naar de notaris verstuurd.

Wat verwacht de adviseur van u?

Afhankelijk van uw situatie zullen er andere documenten van u benodigd zijn. Uw adviseur inventariseert en bespreekt deze met u. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een identiteitsbewijs, salarisstrook, werkgeversverklaring en koopovereenkomst. Deze zekerheidsstukken zijn nodig om uw huidige financiële situatie, zoals uw inkomen en het onderpand, vast te kunnen stellen.

Wilt u een hypotheek afsluiten?

Maak een afspraak met een adviseur die bij DAK is aangesloten! Een eerste afspraak is vaak gratis, waarbij de adviseur samen met u gaat kijken naar uw financiële situatie en mogelijkheden.

Vind een adviseur

Wilt een gedegen advies over uw hypotheek? Wij vinden snel een adviseur bij u in de buurt. Vul uw gegevens in bij de Vind adviseur knop.