De wereld om ons heen verandert snel. Klanten doen steeds meer online en verwachten ook voor het regelen van een hypotheek steeds meer zelf te kunnen doen. Tegelijkertijd groeit de behoefte naar persoonlijk contact en onafhankelijk advies. Net als u zijn wij er van overtuigd dat juist u daar het verschil voor uw klanten maakt!

 

 

Graag nemen wij u mee in een nieuwe wereld van zelfwerkzaamheid, adviseren, bemiddelen en het beschermen van persoonsgegevens. Om u te helpen uw klanten optimaal en op maat te  bedienen introduceren wij Mijn Hypotheekdossier. Met dit online hypothekenplatform voldoet u aan de behoefte van de klant om zelf zaken te kunnen regelen, maar behoudt u als adviseur de regie.

Vanaf uw website kunnen uw klanten de eigen situatie in kaart brengen, het adviesgesprek voorbereiden met behulp van automatische brondata en documenten uploaden en versturen in een beveiligde omgeving. Daarnaast kunnen uw klanten online altijd de voortgang van hun hypotheekdossier inzien. Ook biedt dit platform u de mogelijkheid om per dossier de bemiddeling door DAK te laten doen.

De belangrijkste voordelen:
  • Online samenwerken met uw klant
  • Ontwerp in uw eigen huisstijl
  • Tijdswinst omdat uw klant meer zelf doet
  • Veilig en AVG-proof documenten delen
  • Snel data verzamelen met Ockto
  • Ook voor het werven van nieuwe klanten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Mijn Hypotheekdossier? 
Ons salesteam en accountmanagers staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over Mijn Hypotheekdossier, onze dienstverlening en of over het lidmaatschap.

Neem contact op

 

Mijn Hypotheekdossier uitproberen?

Uw DAK polissen en agentschappen in één pakket. Altijd en overal uw administratie bij de hand.

Demo