Kredieten

Een financiële oplossing voor elk doel
Voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Voor het vergelijken van particuliere kredieten kunt u van de kredietvergelijker op ons extranet, WijzijnDAK.nl,  gebruik maken. Met deze vergelijker berekent u het maximale leenbedrag van uw klant waarbij u met filters aangeeft welke voorwaarden voor uw klant belangrijk zijn. In het totaaloverzicht ziet u welke aanbieder het best past bij uw klant en kun direct door met de aanvraag. Ook completeren wij voor u het dossier en wikkelen de aanvraag voor uw klant snel af. Een krediet bij DAK is dus snel geregeld! DAK Kredieten biedt een breed scala aan kredietverstrekkers voor zowel uw particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor financial lease, met in veel gevallen voor u een betere provisieregeling.

Kredietdesk
Onze kredietspecialisten staan graag voor u klaar om u te helpen met uw kredietaanvraag. Bij de kredietdesk kunt u een beroep doen op de kennis en vaardigheden van onze kredietspecialisten en worden uw aanvraag en alle benodigde documenten gecontroleerd. Weet u nog niet welke maatschappij het best past bij de financiële situatie van uw klant? Onze specialisten helpen u graag mee te denken in uw kredietaanvraag.

Kredietverstrekkers

Met kredietverstrekker Apha Credit Nederland (ACN) biedt DAK toegang tot zakelijke kredieten voor het financieren van personenauto’s, bestelwagens en motoren. ACN verstrekt Financial Lease aan ondernemers in het MKB die een bedrijfsauto willen aanschaffen. Alpha Credit Nederland staat bekend om jaren lange ervaring in de automotive branche en onderscheidt zich in de markt door continu de onderdelen uit het acceptatieproces- en richtlijnen bij te stellen en te optimaliseren. Ze streven ernaar zoveel mogelijk aanvragen automatisch goed te keuren. Met deze ontwikkelingen kunt u uw klant sneller een passende offerte volgens zijn wensen aanbieden. Met Financial Lease van Alpha Credit Nederland kunnen ondernemers én ondernemingen met rechtspersoonlijkheid (B.V. en N.V.) op een verantwoorde en aantrekkelijke manier een bedrijfsauto financieren. Dankzij financial lease kan uw zakelijke klant grote investeringen doen zonder de liquiditeitspositie van de organisatie aan te tasten. Dit betekent dat uw klant zijn financiële mogelijkheden optimaal kan benutten. 

BNP Paribas Personal Finance maakt onderdeel uit van BNP Paribas en richt zich in Nederland op consumptieve kredieten met het product 'de Persoonlijkste Lening'.

DEFAM verstrekt al meer dan dertig jaar leningen en kredieten aan particulieren. Dit doen zij uitsluitend via professionele adviseurs. Een lening afsluiten via DEFAM is daardoor altijd persoonlijk en verantwoord. DEFAM is onderdeel van ALFAM Consumer Credit. DEFAM heeft vier soorten leningen: de Persoonlijke Lening, het Doorlopend Krediet, de Huiseigenaar Persoonlijk Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. De laatste twee leningen zijn er speciaal voor mensen die een eigen huis hebben. Daardoor kan hen een extra aantrekkelijk tarief worden geboden.

Interbank is gespecialiseerd in een aantal kredieten, zoals restschuldfinanciering, beter wonen financiering en een persoonlijke lening. Een restschuld kan verhuisplannen in de weg staan, maar dankzij een Restschuldfinanciering hoeven de verhuisplannen niet de ijskast in, ook niet wanneer de huidige woning onder water staat. Woningverbetering meefinancieren in een (tweede) hypotheek is vaak lastig. Interbank biedt uw klanten een alternatief, waardoor de verbouwplannen toch kunnen doorgaan. Een Persoonlijke Lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt gedurende een vooraf afgesproken looptijd. 

Nationale Nederlanden biedt voor particulieren twee vormen van consumptief krediet aan; het Doorlopend krediet en de Persoonlijke lening. Producten hebben scherpe rentes en heldere voorwaarden. Zoals bijvoorbeeld het boetevrij aflossen van de persoonlijke lening.

Qander biedt voor particulieren zowel Doorlopend krediet als een persoonlijke lening aan. Ze bieden al 20 jaar financiële producten en diensten. Qander vindt het belangrijk dat klanten verantwoord lenen en raden aan dat u alleen leent wat u precies nodig heeft.

Kredietvormen

Bij een doorlopend krediet is er geen einddatum vastgesteld. Hierdoor kunt u de lening continue aflossen en betaald u rente. De afgeloste bedragen zijn vervolgens ook weer op te nemen. De rente van een doorlopend krediet zijn variabel, waardoor uw maandlasten lager of hoger kunnen worden gedurende de looptijd.

Bij een persoonlijke lening is er een vaste rente en looptijd. Vooraf is dus precies bekend wat de maandlasten zijn en wanneer de lening afgelost is.

Een restschuld kan verhuisplannen in de weg staan. Maar dankzij onze Restschuldfinanciering hoeven de verhuisplannen van uw klanten niet de ijskast in, ook niet wanneer de huidige woning onder water staat. De Restschuldfinanciering is een persoonlijke lening met een lage maandtermijn, een vaste rente, een looptijd van maximaal 15 jaar en in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Woningverbetering meefinancieren in een (tweede) hypotheek is vaak lastig. Interbank biedt uw klanten een alternatief, waardoor de verbouwplannen toch kunnen doorgaan: de Beter Wonen Financiering voor bestedingsdoelen met een lange levensduur. Ook de Beter Wonen Financiering is een lening met een lage maandtermijn, een vaste rente, een looptijd van maximaal 15 jaar en in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

De laatste tijd is het privé leasen van een auto mogelijk. In plaats van kopen, betaalt u een leasemaatschappij maandelijks een bedrag om de auto te rijden. De auto blijft juridisch van de leasemaatschappij.

Ook voor uw zakelijke klanten kunt u voor een krediet bij DAK terecht. Zakelijke kredieten variëren tussen de EUR 5000 en EUR 25000 en zijn afhankelijk van de afloscapaciteit en cashflow van het het bedrijf.

 

Heeft u vragen over de dossiertips? Neem dan contact op met DAK Hypotheken

Contact

Lid worden bij DAK?

Samen met 1500 andere advieskantoren staat u sterk. Als lid van de cooperatie DAK bieden wij u professionele ondersteuning en profiteert u van vele voordelen. Nu en in de toekomst!

Aanmeldprocedure