26 juli 2021

DAK pakt uit

Het is feest. Vandaag bestaat DAK Intermediairscollectief 40 jaar. Een jubileum dat draait om de goede samenwerking met onze leden en het vertrouwen dat meer dan 1500 adviseurs hebben in hun coöperatie. Samen staan we nog steeds sterk en maken we het al 40 jaar mogelijk. Daarvoor willen we al onze leden van harte bedanken.

DAK pakt uit!
Wie jarig is trakteert, daarom vieren we onze 40e verjaardag samen met u en uw klanten. Het is een jaar met een feestelijk tintje waarbij we voortdurend uw dienstverlening in de spotlight zetten!

Benieuwd hoe we onze verjaardag vieren?
Log snel in op WijzijnDAK.nl/DAK40 en bekijk diverse campagnes met leuke acties voor u, uw collega's én uw klanten.

Samen voordelen delen. Dat is de winst van DAK!

Bent u nog geen lid?
Als u uw klanten koestert, hoort u thuis bij DAK. Of u nu net start of al een aantal jaren een kantoor heeft. Bij DAK blijft u onafhankelijk en behoudt u uw sterke identiteit. U bepaalt hoe u samen met DAK wilt ondernemen en hoe u onze collectieve voordelen omzet in voordeel voor uw klanten. Wij onderzoeken voor u de markt en spelen in op ontwikkelingen met nieuwe diensten en producten. Zo innoveren we samen, dat is de kracht van DAK Intermediairscollectief.

U bent van harte welkom bij DAK. Word snel lid en vier met ons mee!

Samen ondernemen


 

DAK pakt uit!

Samen ondernemen?

Samen met ruim 1500 andere advieskantoren staat u sterk. Als lid van de coöperatie DAK bieden wij u professionele ondersteuning en profiteert u van vele voordelen. Nu en in de toekomst!

Lees meer