Wie zijn wij?

DAK: collectief ondernemen sinds 1981
De coöperatie DAK staat voor de kracht van collectief ondernemen. Van onafhankelijke adviseurs die voordelen delen zodat ze de stormen van de tijd doorstaan. Dat gold in 1981 toen vier adviseurs DAK hebben opgericht. Dat geldt zeker in de dynamiek van nu en dat blijft ook in de toekomst van toepassing. Zo’n 1.500 samenwerkende adviseurs maken DAK en zorgen samen dat wij sterk en onafhankelijk blijven. Zo blijft het onafhankelijke advies voor onze klanten gewaarborgd.
DAK gisteren: delen van de toegang tot de markt
Vier ondernemers legden in 1981 de grondslag voor DAK om samen de toegang tot de gehele markt te borgen en zo hun onafhankelijk positie te borgen. Al snel ontdekten ze de kracht van het collectief: hoe de coöperatie door de leden toegang tot een steeds groter deel van de markt van verzekeringen en hypotheken kon krijgen. En hoeDAK zonder winstoogmerk inkoopvoordelen kon bieden en leden kon ondersteunen in de administratie met als uitgangspunten continuïteit, betrouwbaarheid en voordelen delen.
DAK vandaag: toegang tot de markt, gemak en voordeel
De coöperatie is vandaag een organisatie met inmiddels zo’n 1.500 leden en 100 medewerkers. De leden zijn veelal lokale ondernemers die in hun omgeving graag gezien zijn en met vertrouwen naar de buitenwereld kijken. Bij DAK vinden ze elkaar. Ze delen de voordelen van collectief ondernemen, zoals toegang tot de markt met meer dan 120 aanstellingen. Ook delen ze de voordelen van administratieve ondersteuning en collectieve inkoop die ze onder hun eigen naam kunnen aanbieden. Zo besparen ze tijd en geld en bouwen zij aan de positie in hun regio.
DAK morgen: samen onafhankelijk blijven
Juist de adviseurs van DAK kijken vooruit naar een toekomst waarin ze onafhankelijk zijn en blijven. Zij zijn er voor hun klanten. DAK bouwt verder aan die toekomst aan producten en diensten die het werk van de adviseur uit handen nemen, luisterend naar haar leden en naar geluiden uit de markt. DAK wil morgen voor nog meer adviseurs van betekenis zijn om samen te ondernemen. Samen zijn we sterk en onafhankelijk. Gisteren, vandaag en morgen.  De meeste bedrijven hebben klanten of afnemers, DAK heeft leden! Dat is DAK.

Starters lidmaatschap

Bestaat uw kantoor korter dan één jaar? U betaalt slechts 50% van de contributie gedurende de eerste 2 jaar van het lidmaatschap.

Lees meer

Regulier lidmaatschap

Professionele ondersteuning en toegang tot vrijwel de volledige financiële markt voor hypotheken, verzekeringen én kredieten.

Lees meer