Samen voordelen delen. Dat is de winst van DAK!

Lid worden bij DAK Intermediairscollectief

Als u uw klanten koestert, hoort u thuis bij DAK. Of u nu net start of al een aantal jaren een kantoor heeft. U blijft onafhankelijk en u behoudt uw sterke identiteit. U bepaalt hoe u samen met DAK wilt ondernemen en hoe u onze collectieve voordelen omzet in voordeel voor uw klanten.

Coöperatie zonder winstoogmerk

DAK is het collectief van en voor adviseurs. Een coöperatie waarin u als lid kunt meedenken en meebeslissen. Dat heet coöperatief ondernemerschap waar winst geen doel op zich is, maar bijdraagt aan de efficiency en kostenreductie voor uw kantoor.

Toegang tot de markt en administratiegemak

Bij DAK ontdekt u de voordelen van collectief ondernemen, zoals toegang tot de markt met meer dan 120 aanstellingen bij verzekeringsmaatschappijen en 30 geldverstrekkers. En het gemak van een gebundelde administratie met maar één rekening-courantverhouding. Zo bespaart u tijd én geld.

Brede dienstverlening en een eigen productlijn

Met de brede dienstverlening van verzekeringen tot hypotheken, snelle marktscans en vergelijkings-tools inclusief offertemodules heeft u als DAK-lid voor elke klant snel de beste aanbieding paraat. Zo kunt u zicht onderscheiden en onderstreept u bovendien uw onafhankelijkheid. Bovendien biedt DAK een unieke productlijn schade verzekeringen in volmacht, die u onder uw eigen naam kunt aanbieden.

Lidmaatschap van DAK

DAK begrijpt dat u uw klanten direct van dienst wilt zijn. Daarom is een lidmaatschap van DAK snel geregeld. Eenmaal lid, dan bent u mede-eigenaar van onze coöperatie. U denkt en beslist dus altijd mee. Op die manier kunnen we samen ook in de toekomst sterk en onafhankelijk blijven. Klaar voor DAK? Neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u vragen over de dossiertips? Neem dan contact op met DAK Hypotheken

Contact

Lid worden bij DAK?

Samen met 1500 andere advieskantoren staat u sterk. Als lid van de cooperatie DAK bieden wij u professionele ondersteuning en profiteert u van vele voordelen. Nu en in de toekomst!

Aanmeldprocedure